Ticket #49 (closed defect: wontfix)

Opened 11 years ago

Last modified 9 years ago

Color of strips do not normalise when switched back from high contrast

Reported by: test_team_in Owned by: julien-quint
Priority: minor Milestone: Obi 2.0 Alpha
Component: Application Version:
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Time planned: 1d Time remaining: 1d
Time spent: 1d Estimated Number of Hours: 0.0
Add Hours to Ticket: 0 Billable?: yes
Total Hours:

Description

steps:

  1. In a project having sections and phrases, switch to high contrast.
  2. Now switch back to normal contrast.

Result: colors of strips in contents view do not change back to normal colors, they remain in high contrast.

Change History

comment:1 Changed 11 years ago by avneesh-singh

  • Milestone changed from Obi Beta 2 to Obi Beta3

May have been fixed, require testers feedback.

comment:1 Changed 11 years ago by julien-quint

The problem seems to be related to the background rendering of waveforms.

comment:1 Changed 11 years ago by julien-quint

  • Priority changed from major to minor
  • Milestone changed from Obi Beta3 to Obi RC1

comment:2 Changed 11 years ago by avneesh-singh

  • Milestone changed from Obi 1.0 to Obi RC3

comment:5 Changed 9 years ago by avneesh-singh

  • Add Hours to Ticket set to 0
  • Estimated Number of Hours set to 0.0
  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed
  • Billable? set

repainting of GUI for high contrast takes a lot of load. switching high contrast rapidly is not so common. Normally people with low vision keep in high contrast mode for longer time rather than frequently altering it so it do not look as a very big problem. One can switch to high contrast and restart Obi as an work around.

comment:6 Changed 9 years ago by avneesh-singh

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution fixed deleted

comment:7 Changed 9 years ago by avneesh-singh

  • Status changed from reopened to closed
  • Resolution set to wontfix
Note: See TracTickets for help on using tickets.